MODERNÍ VYTÁPĚNÍ 2018

• Počet FVE v ČR: 28 324
  • Celkový výkon: 2 128,48 MWe

1.2.2018, 09:00 - 4. 2. 2018, 15:00

V pořadí již 13. ročník veletrhu vytápění a úspor energií proběhne v termínu 1. – 4. 2. 2018, jako obvykle na Výstavišti v Praze Holešovicích, souběžně s veletrhem Dřevostavby 2018.

Žijte lépe a levněji s našimi dotacemi

Po celou dobu veletrhu se budou konat zajímavé přednášky na aktuální témata. Přijďte si poslechnou zástupce SFŽP ČR, jak ušetřit a využít příspěvky z programu Nová zelená úsporám.

Vlastníte rodinný dům a přemýšlíte jak ušetřit? Využijte výhodných dotací od Státního fondu životního prostředí ČR. Finanční příspěvek z programu Nová zelená úsporám můžete čerpat například na zateplení domu, výměnu oken a dveří, výměnu elektrického kotle za tepelné čerpadlo, na instalaci solárních systémů nebo nuceného větrání s rekuperací. Nový rodinný dům v pasivním standardu vás vyjde s dotací až o 450 000 Kč levněji. A pokud přemýšlíte, čím v suchém létě zalévat zahradu a jak v domácnosti ušetřit za pitnou vodu, možná sáhnete po dotaci z programu Dešťovka. Přijďte si poslechnout, jak velkou dotaci můžete získat. Na reálných příkladech vám dokážeme, že to má smysl a že získat podporu není tak obtížné, jak se někdy tvrdí.

Tyto přednášky budou probíhat v sobotu 3.února 2018, od 14.30 – 15.30 hod. a v neděli 4. února 2018, od 12.30 – 13.30 hod. na Výstavišti Praha – Holešovice.

Více na www.modernivytapeni.cz