Konference "Moderní energetika firem"

• Počet FVE v ČR: 28 324
  • Celkový výkon: 2 128,48 MWe

14.11.2018, 09:00 - 14. 11. 2018, 15:30

S Aliancí pro energetickou soběstačnost (AliES) přinášíme mezinárodní konferencioaktuálních     možnostech českých firem při přechodu na moderní zdroje energie a inteligentní řešení pro       efektivní provoz.

Termín:  14. 11. 2018,  09:00 - 15:30
Místo:     Praha, Ministerstvo průmyslu a obchodu (Na Františku 32, Praha 1)

Součástí programu jsou nejnovější informace o globálních trendech, vývoji legislativy a příležitostech ideálního financování investic. Partner akce - NizozemskévelvyslanectvívPraze, zajistí jako zdroj inspirace zástupce progresivních nizozemských firem, které mají zkušenosti s využíváním moderních prvků energetiky - typicky akumulace, projekty energetických úspor, využití odpadního tepla, využití obnovitelných zdrojů či rozvoj elektromobility.

Konference se uskuteční pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu a ve spolupráci se Svazem moderní         energetiky. Mediálním záštitu poskytne server Obnovitelně.

Mise konference​:

● Inspirovat české podniky trendy příklady dobré praxe ze zahraničí

● Identifikovat nejperspektivnější oblasti investic

● Vyzdvihnout české příklady dobré praxe

● Informovat o aktuálních příležitostech financování moderních investic

● Nabídnout příležitost pro networking s obchodními partnery

Nadchneme české podniky pro energeticky efektivní a moderní řešení, která jim přinesou nejen finanční úsporu, konkurenční výhodu na trhu a stále atraktivnější brand ekologicky šetrné firmy.