Chytré technologie pro energetickou soběstačnost domácností i firem

• Celkový instalovaný výkon: 2 128,48 MWe
  • Počet slunečních elektráren v ČR: 28 324
  • Podíl na trhu OZE: 30 %

22.3.2017, 09:00 - 22. 3. 2017, 13:00

Konference „Chytré technologie pro energetickou soběstačnost domácností i firem“

22. března 2017, 9:30 - 15:30

BVV Brno, Kongresový sál B - součást doprovodného programu veletrhu Amper 2017

Aliance pro energetickou soběstačnost ve spolupráci se Solární asociací pořádá dne 22. března 2017 konferenci „Chytré technologie pro energetickou soběstačnost domácností i firem“, která proběhne v rámci doprovodného programu veletrhu Amper 2017.

Hosté se dozví aktuální novinky o možnostech financování nových projektů obnovitelných zdrojů pro domácnosti i firmy, budou se moci inspirovat ukázkami příkladů dobré praxe využití decentralizovaných, šetrných zdrojů energie. Součástí konference jsou také klíčové body týkající se aktuální legislativy provozu takzvaných mikrozdrojů a možných dopadů vyplývajících z ukončení procesu notifikace podpory obnovitelných zdrojů v ČR Evropskou komisí. V programu nebudou chybět rady pro provozovatele stávajících solárních elektráren. Na inovace v energetice se zaměří část programu věnovaná představení inovativních řešení pro akumulaci energie, kterou navrhli studenti v rámci diplomových prací.

Na konferenci vystoupí například Česká spořitelna, experti z předních energetických firem působících v ČR (Photon Energy, Solar global), advokáti zabývající se dlouhodobě legislativou v energetice (Doucha Šikola advokáti s. r. o.) nebo zkušení poradci na čerpání podpory pro firemní projekty v energetice (Renards s. r. o.).

Podrobný program a organizační pokyny