SolarPower Summit 2019

6.3.2019, 10:00 - 7. 3. 2019, 19:00

Solární asociace je každoročně partnerem akce SolarPower Summit, která se uskuteční 6. března až 7. března 2019 v Bruselu.

Po schválení cíle EU 32% obnovitelných zdrojů energie do roku 2030 a ukončením obchodních opatření v obasti solárních článků je Evropa v novém solárním boomu. Nejnovější čísla společnosti SolarPower Europe ukazují na veliký nárůst solárního trhu v roce 2018, kdy poptávka po sluneční enegii se v letošním roce zvýší o více jak 60%.

Energetická situace v Evropě se rychle pohybuje, je tvořena stále se snižujícími sa náklady na technologie, průlomovými inovacemi, stejně jako vývojem vnitrostátních a mezinárodních politik. Dokáže Evropská unie zvládnout svůj energetický přechod na další úroveň a znovu se stane globálním lídrem v oblasti solárních článků? Bude sluneční energie dále narůstat  v období bez dotací a jak můžete zachytit obrovské možnosti, které před námi stojí? To vše se dozvíte dne 6. -7. března v Bruselu.

Summit SolarPower je roční vlajkovou lodí společnosti SolarPower Europe. Jedná se o dva dny plné informací a více než 300 zástupců průmyslu všech významných aktérů v oblasti energetiky, MSP a řady rozhodovacích činitelů z celé EU i mimo ni a je uznáván jako jedna z nejvýznamnějších energetických událostí v Bruselu.

Členové Solární asociace mají slevu na vstup 10%.

Podrobné informace včetně programu naleznete na stránkách summitu.