Veletrh FOR ARCH 2020

22.9.2020, 10:00 - 26. 9. 2020, 15:00

Solární asociace se opět stala partnerem již 31. ročníku stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční 22. - 26. 9. 2020 v Praze PVA Letňany

Stovky vystavovatelů napříč obory, tisíce spokojených návštěvníků, desítky novinek a nespočet přátelských i odborných setkání - to je mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH,  který v roce 2019 oslavil 30tiny. A když se něco takového podaří už potřicáté, můžeme s klidem hovořit o tradici. Tedy o něčem osvědčeném, na co je spoleh.

Letošní 31. ročník akce má za cíl podpořit udržitelnost veletržního oboru, české stavebnictví a informovat veřejnost o novinkách ve stavebním odvětví – to vše za mimořádných zdravotně-bezpečnostních opatření k zajištění bezpečnosti vystavovatelů i návštěvníků.

Proč se zúčastnit veletrhu FOR ARCH?

• Největší a nejnavštěvovanější stavební veletrh v ČR
  • Stavební veletrh s nejdelší tradicí v ČR
  • Účast předních výrobců a dodavatelů
  • Průřez všemi oblastmi stavebnictví (financování a realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály a výrobky, stavební stroje, stavební konstrukce, vybavení staveb a další)