Informační webinář Solární asociace

24.11.2020, 14:45 - 24. 11. 2020, 15:30

Z důvodu aktuálních opatření a koronavirové krize si Vás dovolujeme pozvat na on-line informační webinář Solární asociace zaměřený zejména na aktuálně hrozící snižování podpory solárních elektráren.

Datum:  24. listopadu 2020 (úterý)

Čas: 14:45

1. Úvodní slovo

Jan Fousek, předseda dozorčí rady Solární asociace

2. Kontroly překompenzace

Dušan Horčička, Solární asociace

3. Stav novely POZE

Pavel Doucha, Doucha Šikola advokáti s.r.o

4. Modernizační fond

Martin Sedlák, Svaz moderní energetiky

Ostatní informace:

• Pro členy Solární asociace je webinář zdarma
  • Poplatek pro ostatní účastníky je stanoven na 3500,- Kč za osobu *

*Poplatek je smluvní podle zákona č. 526/90 Sb. Zahrnuje veškeré náklady, spojené s přípravou a realizací akce, včetně občerstvení. Účastnický poplatek uhraďte před uskutečněním akce u UCB a.s., č. ú.: 2109700253/2700, VS: IČ nebo datum narození. Po uskutečnění akce obdrží každý účastník emailem daňový doklad. Pokud nebyla platba připsána na účet pořadatele do data konání semináře, je zapotřebí, aby účastník prokázal zaplacení semináře potvrzením o odepsání platby z jeho účtu. Účastník může zrušit účast nejpozději 7 kalendářních dnů před zahájením akce. V takovém případě storno poplatek činí 50% z ceny účastnického poplatku. Při pozdějším odhlášení celá částka propadá, je však možné za sebe delegovat náhradního účastníka.