JAK NA VÝSTAVBU FVE Z MODERNIZAČNÍHO FONDU - DISKUZNÍ WEBINÁŘ

• Celkový výkon: 2 226,8 MWp
  • Výroba elektřiny: 2270 GWh

26.1.2021, 15:00 - 26. 1. 2021, 17:00

26. ledna 2021 proběhne od 15:00 hod. diskuzní webinář se zástupci Státního fondu životního prostředí.

Na konci listopadu 2020 byla spuštěna předregistrační výzvapro tři programy financované z Modernizačního fondu. Jeden z nich, RES+, poskytne i prostředky na výstavbu nových fotovoltaických elektráren a bateriových systémů, o který je v současnosti velmi vysoký zájem. Zájemci z řad právnických osob, fyzických osob, samospráv i SVJ se však musí přihlásit do této (první) předregistrační výzvy nejpozději do 1. února 2021. Modernizační fond bude poskytovat prostředky na financování šetrných energetických zdrojů postupně až do roku 2030, a to v celkovém objemu až 150 miliard Kč.

Pro zodpovězení vašich praktických dotazů k chystaným projektům a podání předregistrační výzvy pro Vás pořádáme on-line diskuzní webinář s představiteli Státního fondu životního prostředí Ivo Marcinem, ředitelem Odboru strategie Fondu a mezinárodní spolupráce, Oldřichem Mužíkem, Bohdanem Polákem, Veronikou Smolkovou a Jakubem Hrbkem.

Webinář je určen výhradně členům Solární asociace, AKU-BATu a SME a to pouze po předchozí registraci.

REGISTRACE

Organizační pokyny:

• Každý účastník obdrží svůj unikátní přístupový kód.
  • Registrace končí 26. 1. v 10.00 hod. Od této doby se již nebude možné z technických důvodů přihlásit.