Dny kogenerace 2021

• Celkový výkon: 2 226,8 MWp
  • Výroba elektřiny: 2270 GWh

19.10.2021, 10:00 - 20. 10. 2021, 16:00

14. ročník konference Dny kogenerace se uskuteční 19 - 20. října 2021 v hotelu Aquapalace v Čestlicích.

Solární asociace je již tradičně partnerem 14. ročníku konference Dny kogenerace.

COGEN Czech, sdružení pro kombinovanou výrobu elektřiny a tepla

pořádá 14. ročník konference

Dny kogenerace 2021

Konference se koná 19 - 20. října 2021 v hotelu Aquapalace v Čestlicích a bude se zabývat těmito tématy:

Novela zákona POZE ● Rozvoj kogenerace v NKEP ● Regulace v teplárenství ● Vývoj plynárenství a zelenání plynu ● Využití flexibility plynové KVET ● Změny v službách výkonové rovnováhy ČEPS ● Agregovaný blok ● Podpůrné služby v DS ● Transformace uhelného teplárenství ● Nový model podpory elektřiny z KVET ● Aukce KVET ● Taxonomy ● Výzvy, rizika a příležitosti v energetice ● Mikrokogenerace v praxi ● Spalování vodíku v KJ ● Energetické komunity a další trendy v decentralizaci ● Klimatický plán Prahy ● Trendy v LDS ● Inovativní koncepty dodávky elektřiny a tepla ● Maziva pro plynové motory

Přednášející:

René Neděla,MPO ● David Bauer,COGEN Czech ● Ladislav Havel, ERÚ ● Pavel Jirásek, MPO ● Kristián Titka, ERÚ ● Martin Hájek, TS ČR ● Martin Slabý, ČPS ● Martin Kašák, ČEPS ● Jaroslav Kindl, ČEZ ESCO ● Jiří Mlynář, E.ON Energie ● Marek Joska, Innogy Energo ● Vladimír  Hlavinka, TEDOM ● Kamil Čermák, ČEZ ESCO ● Martin Sedlák, SME ● Pavel Doucha, DouchaŠikola Advokáti ● Martin Ander, SME ● Jaroslav Klusák, Praha ● Jiří Cihlář, CEVRE ● Tomáš Voříšek, SEVEn ● Tomáš Bičák, TEDOM ● Jan Ondřich, SWG Deutschland

Program konference

Chcete prezentovat zajímavé téma či projekt? Kontaktujte nás.
Chcete se stát partnerem konference nebo vystavovatelem?

Registrace na konferenci.