Dny kogenerace 2022

• Celkový výkon: 2 226,8 MWp
  • Výroba elektřiny: 2270 GWh

18.10.2022, 09:00 - 19. 10. 2022, 16:00

15. ročník konference DNY KOGENERACE 2022 se koná 18. - 19. října v hotelu Aquapalace v Čestlicích.

Témata:

Přednášející:

René Neděla, MPO ● Martin Václavek, COGEN Czech ● člen rady ERÚ ● Pavel Jirásek, MPO ● Kristián Titka, ERÚ ● Mirek Topolánek, TSČR ● Csaba Kiss, COGEN Europe ● Martin Kašák, ČEPS ● Vladimír Hlavinka, TEDOM ● Blahoslav Němeček, EY● Martin Hájek, TSČR ● Michal Macenauer, EGÚ Brno ● Ivan Slavík, MVV ● Marek Joska, Innogy ● Ivo Slavotínek, MVV  ● Kamil Čermák, ČEZ ESCO ● Jiří Gavor, ENA ● Jan Zaplatílek, MPO  ● Jindřich Mihali, H&D Engineering ● Jan Fousek, AKU-BAT ● Adam Kubín, ČVUT ● Tomáš Caha, Exergie● Jan Fiala, MTS Litovel ● Jitka Hlavová, ORGREZ ● Tomáš Voříšek, SEVEn ● Tomáš Bičák, TEDOM  a další

Více informací včetně programu naleznete ZDE